Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρων
Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρων

*Αναλυτικές Πληροφορίες του Προγράμματος θα βρείτε στην Eπίσημη Ιστοσελίδα του Προγράμματος.

17ο Group του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Εμφυτευματολογίας με κλινική συμμετοχή 2025-2026.

Το ιδιαίτερο αυτού του προγράμματος είναι ότι στην 4η και 5η ενότητα του προγράμματος της Ελλάδας πραγματοποιείται από κάθε συμμετέχοντα κλινική εξάσκηση σε ασθενείς στη χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων, καθώς και τη προσθετική αποκατάσταση επιεμφυτευματικών ασθενών, αναλογικά και ψηφιακά καθοδηγούμενα.

Οι 5 πρώτες ενότητες (17 ημέρες) του προγράμματος διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Μέριμνα, στην Ελλάδα και περιλαμβάνουν το προ-χειρουργικό και χειρουργικό στάδιο, ενώ οι 2 ενότητες (2 εβδομάδες) της προχωρημένης εμφυτευματολογίας πραγματοποιούνται στo NYU Dentistry Linhart Continuing Dental Education Program στην Νέα Υόρκη.

Αναλυτικές Πληροφορίες Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2025-2026 Ενημερωτικό Pdf Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας 2025-2026

Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μετεκπαιδευτικού Κύκλου σπουδών από το New York University College of Dentistry Linhart Continuing Dental Education Program. Το μοναδικό εξ’ολοκλήρου από Πανεπιστήμιο της Αμερικής.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Interest Form GR

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση χρειάζεστε.

Προσωπικά Δεδομένα
  [tabitem]

  Πρόγραμμα και Ημερομηνίες

  Διάρκεια: 1 έτος (με 215 διδακτικές ώρες : Διαλέξεις, workshops, ζωντανά χειρουργεία, πρακτική εξάσκηση και κλινική συμμετοχή σε ασθενείς.)

  Πρόγραμμα Ελλάδας:
  Δεκαέξι ημέρες (4 ενότητες από 4 ημέρες)
  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΡΙΜΝΑ, Αθήνα & Θεσσαλονίκη

  Πρόγραμμα Αμερικής:
  Δέκα ημέρες (2 ενότητες από 5 ημέρες η κάθε μια)
  NYU College of Dentistry
  Linhart Continuing Dental Education Program
  Νέα Υόρκη

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ | ΜΑΪΟΣ 2025 -ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2026

  Ενότητα 1

  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΡΙΜΝΑ, Αθήνα

  Ενότητα 2

  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΡΙΜΝΑ, Αθήνα

  Ενότητα 3
  19-20-21-22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
  ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ
  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΡΙΜΝΑ, Θεσσαλονίκη


  Ενότητα 4

  ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΡΙΜΝΑ, Αθήνα

  Ενότητα 5 & 6

  NYU DENTISTRY Linhart Continuing Education Program
  Νέα Υόρκη  Τι περιλαμβάνεται στο κόστος του προγράμματος για όλους:

  Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής Αθήνα-Νέα Υόρκη-Αθήνα.

  13 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε Ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

  15 Εμφυτεύματα και η αντίστοιχη χειρουργική κασετίνα από μία από τις χορηγούς εταιρείες του προγράμματος.

  • Τα 5 εμφυτεύματα, τα μοσχεύματα και όλα τα αναλώσιμα κατά την διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων σε ασθενείς.

  • Γραφική ύλη, Coffee Breaks, Μεσημεριανό φαγητό σε Ελλάδα και Αμερική.

  • Δεξίωση αποφοίτησης στο New York University College of Dentistry Linhart Continuing Dental Education Program.

  Βιβλιογραφία Εμφυτευματολογίας, Αρθρογραφία των ομιλητών, videos χειρουργικής τοποθέτησης εμφυτευμάτων και handouts.

  • Ειδικές εκπτωτικές τιμές συμμετοχής σε συνέδρια του Ινστιτούτου Μέριμνα στην Ελλάδα σε άλλες ειδικότητες.


  This course satisfies the continuing implant education hours requirement for Fellowship, Mastership, and/or Diplomate status in the ICOI.


  Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσει κάποιος το πρόγραμμα να είναι Τελειόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής και κάτοχος Αδείας εξασκήσεως επαγγέλματος.

  nyu-dentistry

  *Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη  Ιστοσελίδα του Προγράμματος.
  [/tabitem]

  [tabitem]

  Γιατί να επιλέξω το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εμφυτευματολογίας του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ;

  215 διδακτικές ώρες: Διαλέξεις, workshops, ζωντανά χειρουργεία, πρακτική εξάσκηση και κλινική συμμετοχή σε ασθενείς.

  • Πρακτική εξάσκηση στην τοποθέτηση έως πέντε εμφυτευμάτων σε ασθενείς από τους συμμετέχοντες υπό την επίβλεψη της επιστημονικής ομάδας του Ινστιτούτου Μέριμνα.

  • Ανάλυση των χειρουργικών και προσθετικών πρωτοκόλλων.

  • Πάνω από 35 ομιλητές από την διεθνή κοινότητα οι οποίοι είναι ανάμεσα στα πιο γνωστά ονόματα της εμφυτευματολογίας και κυρίως Έλληνες Καθηγητές του εξωτερικού.

  • Παρακολούθηση μαθημάτων και κλινική εξάσκηση στις State-of-the Art σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου ΜΕΡΙΜΝΑ στην Ελλάδα, του New York University Rosenthal Institute for Aesthetic

  • Dentistry και σε συνεργαζόμενα οδοντιατρικά κέντρα της Νέας Υόρκης. Τα προγράμματα του NYUCD παρέχουν τις καλύτερες εκπαιδευτικές δυνατότητες οι οποίες είναι μοναδικές στον κόσμο:

  2000 τμ. εκπαιδευτικού και οδοντιατρικού χώρου υψηλής αισθητικής στην Αμερική και 700 τμ.. εκπαιδευτικών και οδοντιατρικών χώρων υψηλής αισθητικής στην Ελλάδα.

  • Οδοντιατρικές κλινικές ,με πλήρες εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που τηρούν όλα τα standards αντισηψίας και απολύμανσης.

  • Ξεχωριστοί συνεδριακοί χώροι (executive) με υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικές δυνατότητες σε Ελλάδα και Αμερική.

  • Μοντέρνα και σύγχρονα οδοντιατρικά εργαστήρια.

  Βιβλιογραφία του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης , video χειρουργείων και handout των ομιλητών.

  • Το μόνο Πανεπιστημιακό Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα που καλύπτει το φάσμα και όλα τα συστήματα των εμφυτευμάτων και όχι εμπορικά κατευθυνόμενο πρόγραμμα.

  Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μετεκπαιδευτικού Κύκλου σπουδών από το New York University-College of Dentistry Linhart Continuing Dental Education Program. Το μοναδικό εξ’ ολοκλήρου από Πανεπιστήμιο της Αμερικής.

  [/tabitem]
  [tabitem]
  Το Διεθνές Πρόγραμμα “Current Concepts in American Dentistry” ιδρύθηκε το 1981 από το Center for Continuing Dental Education Programs της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Αυτό το πρόγραμμα αριθμεί αυτή τη στιγμή πάνω από 3.800 αποφοίτους από 27 διαφορετικές χώρες.

  Αυτά τα επιλεγμένα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για κλινικούς Οδοντιάτρους εκτός των Η.Π.Α. για να τους παρέχουν λεπτομερείς και εξειδικευμένες γνώσεις σε διάφορες ειδικότητες της Οδοντιατρικής Επιστήμης. Υπεύθυνοι Εκπαίδευσης αυτού του προγράμματος είναι οι καθηγητές του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, οι Απόφοιτοι του και καθηγητές από άλλα Πανεπιστήμια της Αμερικής όπως επίσης και κλινικοί Οδοντίατροι.


  program-55

  Το Διεθνές αυτό πρόγραμμα πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στις παρακάτω χώρες: Βραζιλία, Κολομβία, Εκουαδόρ, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ινδία, Ινδονησία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Μεξικό, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ταϊβάν.

  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από επιστημονικά σεμινάρια, συμμετοχή σε εργαστηριακές επιδείξεις και φυσικά κλινικές παρακολουθήσεις ζωντανών περιστατικών. Εκτός όλων των παραπάνω οι συμμετέχοντες έχουν την υποχρέωση να παρουσιάσουν μια γραπτή εργασία και δυο (2) κλινικά περιστατικά που ολοκλήρωσαν στο ιατρείο τους. Όλα τα προγράμματα είναι στην Αγγλική γλώσσα αλλά υπάρχει και μετάφραση συγχρόνως στα Ελληνικά.

  Το πρόγραμμα σπουδών καθορίζεται ανάλογα από το επίπεδο των συμμετεχόντων μετά από συνεννόηση με τον Assistant Dean for Continuing Education.
  [/tabitem]
  [tabitem]

  Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Επόμενο Group

  Interest Form GR

  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση χρειάζεστε.

  Προσωπικά Δεδομένα

  [/tabitem]
  Πιστοποιήσεις κατά ISO

  Πιστοποιήσεις Κατά ISO

  Log in with your credentials

  Forgot your details?