Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρων
Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρων

UCL Eastman Dental Institute

Continuing Professional Development

Με πάνω από 50 έτη εμπειρίας το Eastman Dental Institute είναι πρωτοπόρο στην εκπαίδευση και την έρευνα των επιστημών στοματικής φροντίδας. Το Ινστιτούτο εξυπηρετεί τις ανάγκες της Βρετανικής και διεθνούς οδοντιατρικής κοινότητας. Η κλινική διδασκαλία γίνεται στis κλινικές του Eastman Dental Hospital.

ucl eastman dental institute

Το UCL Eastman Dental Institute, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, είναι το μεγαλύτερο μεταπτυχιακό οδοντιατρικό κέντρο στην Ευρώπη, που εκπαιδεύει αυτήν την περίοδο περίπου 13.000 οδοντιάτρους και βοηθούς οδοντιάτρων.

Ήταν δε η πρώτη οδοντιατρική σχολή που πήρε το βραβείο Queens Anniversary Prize for Higher and Further Education.

Η διεθνούς φήμης ομάδα καθηγητών του Ινστιτούτου παρέχει πρωτοποριακό ερευνητικό έργο στους τομείς βιουλικών, μικροβιολογίας, αναγέννησης ιστών και παρέχει επίσης μεταπτυχιακά προγράμματα οδοντιατρικών ειδικοτήτων.

Επισκόπηση

Το προσωπικό του Ινστιτούτου περιλαμβάνει διακεκριμένους κλινικούς γιατρούς, δασκάλους και επιστήμονες, πολλοί από τους οποίους συνεργάζονται ενεργά με διεθνείς, ευρωπαϊκούς και εθνικούς οργανισμούς, είναι συντάκτες γνωστών οδοντιατρικών περιοδικών και συγγραφείς επιστημονικών άρθρων και συγγραμάτων καθώς και εξεταστές για τα διάφορα βασιλικά κολλέγια.

Το Eastman έχει συνεργασίες με άλλα πανεπιστήμια, τόσο από την Αγγλία όσο και το εξωτερικό όπως επίσης και με τo Royal College of Surgeons. Τελευταία έχει γίνει σημαντική επένδυση στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου για να ενισχύσει τη διδασκαλία, την έρευνα και την κλινική φροντίδα.

ευτικές τεχνικές.

Το κέντρο πληροφόρησης και το κέντρο MEDIA έχουν επεκταθεί και έχουν ανανεωθεί, με υψηλής τεχνολογίας υπολογιστές, teledentistry και video-conferencing. Το Ινστιτούτο είναι διάσημο για την υψηλής ποιότητας καινοτόμο διδασκαλία τόσο για τους μεταπτυχιακούς τίτλους όσο και για τα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής επιμόρφωσης. Οι πιο πρόσφατες μέθοδοι πληροφοριών και διδασκαλίας όπως η εκμάθηση μέσω υπολογιστή, η διδασκαλία εξ’ αποστάσεως και η πληροφορική είναι διαθέσιμες.

Το Ινστιτούτο διαθέτει άριστα ερευνητικά εργαστήρια, που επικεντρώνονται στη μοριακή διάγνωση των στοματικών παθήσεων και παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών.

Το Ινστιτούτο είναι κύριος φορέας στην ανάπτυξη νέων ειδικοτήτων, όπως η στοματική διάγνωση (Διαγνωστική), οι θεραπείες με λέιζερ και τα οδοντιατρικά υλικά. Έχει επίσης τις μοναδικές ειδικές μονάδες όπως η οδοντιατρική πληροφορική και η οδοντιατρική ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η προσπάθεια του Eastman Dental Institute για μεγαλύτερη συμμετοχή και πρόσβαση στη δια βίου εκμάθηση των οδοντιάτρων γίνεται μέσω μιας νέας σειράς ευέλικτων προγραμμάτων αναγνωρισμένων από το Πανεπιστήμιο και προσφέρονται για μικρό χρονικό διάστημα σε state-of-the-art εγκαταστάσεις.

Το Eastman Continuing Professional Development ενθαρρύνει μια δομημένη και προοδευτική προσέγγιση στη δια βίου εκμάθηση με την παροχή μικρής διάρκειας τεκμηριωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων έτσι ώστε να παρέχει συνεχή ενημέρωση σε όλα τα μέλη της Οδοντιατρικής ομάδας σε νέες εκπαιδευτικές τεχνικές.

Επικοινωνία

Business & Administration Manager,
Dept. Continuing Professional Development,
UCL Eastman Dental Institute
+44 (0) 2079051234

Ιστοσελίδα UCL
Πιστοποιήσεις κατά ISO

Πιστοποιήσεις Κατά ISO

Log in with your credentials

Forgot your details?