Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρων
Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρων

Dr Dean Vafiadis | 3 HOURS WITH THE EXPERT

STUDY CLUB

“CAD/CAM DENTISTRY for private practice and restoring OVC WORN DENTITION”

Η τεχνολογία CAD/CAM στην προσθετική αποκατάσταση των εμφυτευμάτων (η ακρίβεια, η αντοχή και η ποιότητα των επιεμφυτευματικών
αποκαταστάσεων με τη χρήση σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας).
Η αποκατάσταση της υπερβολικά φθαρμένης οδοντοφυΐας με αντίστοιχη αποκατάσταση της κατακόρυφης διάστασης (σχεδιασμός, υλοποίηση
και διατήρηση σε βάθος χρόνου.

vafiades-3

Deans-photo2DR. DEAN C. VAFIADIS

CLINICAL ASSOCIATE PROFESSOR OF PROSTHODONTICS AT NYU COLLEGE OF DENTISTRY DIRECTOR OF THE FULL-MOUTH
REHABILITATION CE COURSE AT NYU

Ο Dr. Dean Vafiadis κατέχει δίπλωμα οδοντιατρικής και της ειδικότητας του προσθετολόγου από το New York University College of Dentistry. Είναι Επίκουρος Καθηγητής Προσθετικής και Διευθυντής του μετεκπαιδευτικού προγράμματος της Ολικής Στοματικής Αποκατάστασης στο New York University.

Διδάσκει τόσο στις Η.Π.Α. όσο και διεθνώς (Ευρώπη και Ασία) για το ίδιο πανεπιστήμιο. Η διδασκαλεία και οι δημοσιεύσεις του Dr Dean Vafiadis αφορούν την Αισθητική Οδοντιατρική, το σχεδιασμό οδοντιατρικών εμφυτευμάτων, υπολογιστικά καθοδηγούμενες προσθετικές αποκαταστάσεις, κεραμικά υλικά και σύγκλειση. Είναι ιδρυτής του New York Smile Institute στη Νέα Υόρκη το οποίο στεγάζεται στον ουρανοξύστη Takashimaya κοντά στο Rockefeller Center στην 5η οδό της Νέας Υόρκης.

Μεταξύ των ασθενών του περιλαμβάνονται διασημότητες, διάσημοι αθλητές, προσωπικότητες της Μόδας και της εστίασης καθώς και επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη του Fortune 500. H επιστημονική του προσήλωση είναι στην προαγωγή των γνώσεων των συναδέλφων οδοντίατρων μέσω της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, την εφεύρεση και δημοσίευση νέων θεραπευτικών μεθόδων μέσω των οποίων θα προωθηθεί η οδοντιατρική επιστήμη και θα επιτευχθεί βελτίωση στη ζωή των ασθενών. Ο Dr. Dean Vafiadis είναι μέλος των ακόλουθων επιστημονικών εταιριών ACP, AAED, AO, AAID, AACD και ADA.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση χρειάζεστε.

[contact-form-7 id=”3026″ title=”Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος GR”]

Πιστοποιήσεις κατά ISO

Πιστοποιήσεις Κατά ISO

Log in with your credentials

Forgot your details?