Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρων
Σταδιοδρομία και εκπαίδευση οδοντιάτρων

AALZ Greece

Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Οδοντιατρικών Laser

aazl5

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Οδοντιατρικών Laser (AALZ Greece) ανακοινώνει την έναρξη του νέου Μονοετούς Προγράμματος 2014-2015 στο Ινστιτούτο Μέριμνα.

Ήδη περνώντας στον 5ο χρόνο λειτουργίας του, διοργάνωσε δώδεκα Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας Laser(LaserSafetyOfficerCourses) και Σεμινάρια Διοδικών laser, και τέσσερα Μονοετή Εκπαιδευτικά Προγράμματα (Mastership/FellowshipCourse) στα οδοντιατρικά laser.

Σε συνεργασία με το RWTH Πανεπιστήμιο του Άαχεν Γερμανίας, προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα στην οδοντιατρική με laser που είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιστημονικός Διευθυντής του Προγράμματος είναι ο καθηγητής Norbert Gutknecht.

aalz-3Στο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα ο οδοντίατρος εμβαθύνει στην Φυσική των laser, στη ασφαλή και ορθή κλινική χρήση τους καθώς και τις επιστημονικά τεκμηριωμένες ενδείξεις τους. Η διάρκειά του είναι 12 εκπαιδευτικές ημέρες διαιρεμένες σε 4 modules ενώ μέσω εκπαιδευτικής διαδικτυακής πλατφόρμας οι σπουδαστές διατηρούν επαφή με το Πανεπιστήμιο και τους διδάσκοντες καθηγητές.

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε οδοντιάτρους που επιθυμούν να ειδικευθούν σε επιλεγμένα μήκη κύματος. Μέσα στη διάρκεια του έτους οι συμμετέχοντες διδάσκονται τις βασικές φυσικές και τεχνικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για την σε βάθος κατανόηση του αντικειμένου. Το πρόγραμμα διαρκεί δώδεκα εκπαιδευτικές μέρες υποχρεωτικής παρουσίας, χωρισμένες σε τέσσερις ενότητες.

Διδάσκονται τα ακόλουθα μήκη κύματος:

1. Er:YAG και Er,Cr:YSGG

2. Διοδικά laser υψηλής και χαμηλής (LLLT) ισχύος, Φωτοδυναμική

3. Θεραπεία (PDT) και διαγνωστικά laser.

4. Nd:YAG laser

Πιστοποιήσεις κατά ISO

Πιστοποιήσεις Κατά ISO

Log in with your credentials

Forgot your details?